Particulier Zakelijk Digitale kluis
Klik voor meer informatie

Klik voor meer informatie

Digizeker, wat heeft u allemaal op internet?

Digizeker is een digitale kluis die wij u aanbieden voor het veilig opslaan van de inloggegevens van al uw accountants, kopieën van belangrijke documenten en andere belangrijke (financiële) gegevens. U heeft zelf altijd toegang tot dit dossier, wereldwijd, waar en wanneer u maar wilt. U kunt op ieder gewenst moment gegevens toevoegen én uw gegevens terugzoeken.

Wanneer u gegevens wijzigt of toevoegen worden die direct opgeslagen. Op die manier gaan uw gegevens gegarandeerd nooit verloren, maar worden ze veilig bewaard en zijn ze altijd voor u bereikbaar. Dat is veel veiliger dan wanneer u die gegevens zelf in uw computer opslaat of op een briefje schrijft en dat ergens in een la bewaart, immers… hoe weet u zeker dat die gegevens dan niet in verkeerde handen vallen of dat uw computer niet crasht? Dat is bij Digizeker uitgesloten.

Digizeker dient een dubbel doel. Voor uzelf schept u overzicht (waarbij het systeem van Digizeker u helpt om niets te vergeten) én een veilige plek om uw gegevens te bewaren en terug te vinden. Voor uw nabestaanden is Digizeker onmisbaar om uw nalatenschap, inclusief uw digitale nalatenschap, goed te kunnen afwikkelen en snel goed overzicht te hebben. Als u Digizeker goed bijhoudt weten nabestaanden direct bijvoorbeeld waar u bankiert; iets wat tegenwoordig lang niet altijd eenvoudig is vast te stellen omdat velen geen afschriften per post meer (willen) ontvangen.

Digitale sleutel bij uw notaris

Wij bewaren voor u een “reservesleutel” van uw digitale kluis. Hiermee kunnen we de digitale kluis vrijgeven aan uw executeur of erfgenamen wanneer u komt te overlijden. Heeft u bij levenstestament een gemachtigde aangewezen voor het geval u zelf de regie over uw leven dreigt te verliezen (zoals bij dementie of een coma)? In dat geval kan ook de gemachtigde door u aangewezen worden om toegang te krijgen tot uw digitale kluis.

Wat kunt u allemaal opslaan?

U bent zelf helemaal vrij om te bepalen wat u opslaat. De gegevens in de kluis zijn van u en niemand anders heeft toegang. Denk bijvoorbeeld aan uw Facebook-account, bankgegevens, pasgegevens, verzekeringspolissen, garantiebewijzen, e-tickets van uw geboekte vakantie, notariële stukken enzovoorts enzovoorts. Tijdens leven kunt u altijd bij deze gegevens. Als u ondernemer bent kunt u ook uw zakelijke gegevenss opslaan.

Meer informatie

Digizeker biedt uitkomst als u een testament en/of levenstestament laat opmaken, maar ook wanneer dat niet het geval is kan u van Digizeker gebruik maken. Wilt u meer informatie over Digizeker ontvangen, neem dan contact met ons op.

Direct aanvragen

Wilt u Digizeker gaan gebruiken, vul dan hier het aanvraagformulier in.