DGF Notarissen, nieuw logo en nieuwe huisstijl

Onlangs organiseerde DGF Notarissen een bijeenkomst over “Het Levenstestament 2.0” in Het Klavier te Kaatsheuvel. Een succesvolle en drukbezochte bijeenkomst. Maar liefst 260 belangstellenden zorgden voor een overvol Klavier en een gezellige bijeenkomst. Deze bijeenkomst was voor ons tevens hét moment om de nieuwe naam, het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van ons kantoor bekend te maken.

Voor wie die avond niet aanwezig was, kunt u hieronder de toelichting lezen op onze nieuwe naam en huisstijl, zoals deze tijdens deze bijeenkomst werd gepresenteerd:

‘De tijd staat niet stil’

Sinds 2004 voerde ons kantoor de oude vertrouwde huisstijl, toen nog onder de naam Dierckxsens Lijzen Van Grinsven Notarissen. Sinds 2008 heette ons kantoor Dierckxsens Van Grinsven Franken Notarissen (in de wandelgangen vaak al afgekort tot DGF Notarissen) . Die naam werd voortgezet, óók na de pensionering van notaris Dierckxsens in 2010, omwille van een stukje herkenbaarheid en vertrouwdheid.

Omdat de tijd niet stil staat was er al enige tijd de behoefte om de huisstijl wat meer bij de tijd te brengen en de naam ook officieel te ‘wijzigen’ in DGF Notarissen. We werden immers steeds vaker “DGF” genoemd, aansluitend bij de huidige tijd waarin lange namen toch wel een beetje passé zijn.

Dezelfde vertrouwde dienstverlening

Een nieuwe naam en huisstijl betekenen zeker niet een breuk met het verleden. Het uitgangspunt is dat u als cliënt of intermediair kunt blijven rekenen op dezelfde vertrouwde dienstverlening als voorheen. Dienstverlening die zich laat omschrijven in kernwoorden als: cliëntgericht, laagdrempelig, menselijk, veelzijdig, eigentijds en onderscheidend. De nieuwe naam en huisstijl hebben slechts als doel om onze aanpak zoals u die gewend bent, te ondersteunen en te onderschrijven.

Betekenis van het nieuwe logo

Het meest kenmerkende onderdeel van onze nieuwe huisstijl vormt wel ons nieuwe logo zoals hiernaast is afgebeeld. Het bestaat uit drie onderdelen:

Onze naam, DGF Notarissen, in strakke, rechte en robuuste letters. Voor iedereen duidelijk en goed leesbaar. Het lettertype is eigen en uniek gemaakt door de A van notarissen aan te passen tot een pijl (omgekeerde V).

Het beeldmerk, dat wij ook wel onze ‘kristal‘ noemen, is als u goed kijkt geheel opgebouwd uit pijlen (omgekeerde V’s) waarvan er één in onze naam voorkomt. De pijlen wijzen in alle richtingen en benadrukken, samen met de vele frisse kleuren waaruit het logo bestaat, de veelzijdigheid van DGF Notarissen: onderscheidend, opvallend, fris en niet ‘té braaf’.

In schrijfletters, de namen van onze notarissen ‘Van Grinsven Franken‘. Naast het strakke, rechte logo heeft DGF Notarissen zeker een vriendelijke en menselijke kant wat door de schrijfletters wordt benadrukt. Het vergroot ook de herkenbaarheid. Iedere cliënt vindt de naam van ‘zijn of haar’ notaris terug in het logo.

Website en kantoorpand

Tegelijkertijd met de introductie van onze nieuwe naam en huisstijl werd ook de website gemoderniseerd.Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze nieuwe website www.dgfnotarissen.nl. Ook op ons kantoor ziet u de nieuwe huisstijl op diverse plaatsen terug. Het meest in het oog springen de accenten in onze gerenoveerde wachtruimte en de belettering op de voorgevel van ons kantoorpand.eindejaarsschenking

Ter besparing van schenk- en erfbelasting kan nú nog gebruik worden gemaakt van de vrijstellingen voor 2017.

Lees meer

DGF Notarissen, nieuw logo en nieuwe huisstijl

Onlangs organiseerde DGF Notarissen een bijeenkomst over “Het Levenstestament 2.0” in Het Klavier te Kaatsheuvel. Een succesvolle en drukbezochte bijeenkomst. Maar liefst 260 belangstellenden zorgden voor een overvol Klavier en een gezellige bijeenkomst. Deze bijeenkomst was voor ons tevens hét moment om de nieuwe naam, het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van ons kantoor bekend […]

Lees meer

het levenstestament in de praktijk

Wel of geen bewind nu er een levenstestament is opgesteld? De kantonrechter doet uitspraak…

Lees meer

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel

T 0416 27 49 62
F 0416 27 82 95
E info@dgfnotarissen.nl
W www.dgfnotarissen.nl
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Webdesign: Janssen.nl reclamebureau + internetbureau