het levenstestament 2.0

DGF Notarissen verzorgt gratis lezing over de actuele stand van zaken rondom het levenstestament.

Lang zullen we leven!
We worden allemaal ouder en hopelijk in goede gezondheid. Met het alsmaar stijgen van de gemiddelde leeftijd, neemt ook het aantal mensen met mentale of lichamelijke beperkingen toe. Tegelijkertijd vraagt de overheid van ons langer zelfstandig te blijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het levenstestament de laatste jaren enorm in de belangstelling staat.

Een levenstestament, wat was dat ook alweer?
Een gewoon testament biedt géén oplossingen voor de situatie waarin u nog wel in leven bent, maar door mentale of lichamelijke beperkingen niet meer voor u zelf kunt zorgen. Wie regelt dán alles naar uw wensen? Denk aan uw verzorging, uw medische wensen, het beheer over uw vermogen, de bestemming van uw woning enz. Het levenstestament biedt dan uitkomst.

Waarom een levenstestament 2.0?
Een levenstestament 2.0 is géén nieuwe variant van het levenstestament, maar een levenstestament dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke familiesituatie, wensen en verwachtingen. De ervaringen die de laatste jaren door onze notarissen zijn opgedaan bij het opmaken vele levenstestamenten hebben eraan bijgedragen dat de persoonlijke afstemming nóg verfijnder is geworden. Er is veel mogelijk, van een eenvoudige volmacht aan één persoon tot een uitvoerig levenstestament waarbij vele familieleden een rol spelen.

Praktische antwoorden op al uw vragen
Tijdens onze lezing komt het levenstestament uitvoerig aan bod aan de hand van vele praktische voorbeelden en mogelijke (familie)situaties. Ook gaan we in op de wijze waarop het levenstestament kan worden ingezet ter beperking van de hoge eigen bijdrage aan verzorgings- of verpleegtehuis.

Ontwikkelingen en mogelijkheden genoeg om u te laten informeren en/of bijpraten over het levenstestament.

Gratis lezing
Op maandag 25 september 2017 geven wij in gemeente- en gemeenschapshuis Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel, een lezing waarin onze notarissen Antoine van Grinsven en Ivar Franken het u allemaal haarfijn willen uitleggen. Zoals u van ons gewend bent bieden we u immers graag op een laagdrempelige manier de mogelijkheid kennis te nemen van actuele ontwikkelingen. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur. Na afloop van de lezing is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

erf- en schenkbelasting

Opnieuw € 100.000 belastingvrij schenken.

Lees meer

het levenstestament 2.0

DGF Notarissen verzorgt gratis lezing over de actuele stand van zaken rondom het levenstestament.

Lees meer

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel

T 0416 27 49 62
F 0416 27 82 95
E info@dgfnotarissen.nl
W www.dgfnotarissen.nl
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Webdesign: Janssen.nl reclamebureau + internetbureau