Alles goed geregeld? Een geschenk voor uw naasten.

Informatieavonden op maandag 8 november 2021 en dinsdag 16 november 2021. verzorgd door DGF Notarissen en Van Gorp Uitvaartzorg.

Het levenstestament staat enorm in de belangstelling. Maar waarom? We worden allemaal steeds ouder. Helaas niet zonder lichamelijke of mentale beperkingen. De overheid wil dat we steeds langer voor onszelf blijven zorgen. Onze zelfstandigheid vinden we belangrijk, maar velen krijgen te maken met mentale of lichamelijke beperkingen. Wie regelt dan alles naar uw wensen? Uw medische voorkeuren, uw huis, uw vermogen? Het levenstestament biedt uitkomst.

Op maandag 8 november 2021 of dinsdag 16 november 2021 wordt u geïnformeerd over het levenstestament en het ‘gewone’ testament aan de hand van verschillende (familie-)situaties. Notarissen Antoine van Grinsven en Ivar Franken laten zien hoe u een hoge eigen bijdrage aan verzorgings- en verpleegtehuis kunt beperken.

Door nu zaken goed voor te bereiden, helpt u uw naasten. Dit geldt ook voor uw laatste reis, hoewel de meesten van ons het moeilijk vinden om hierover te praten. Toch merkt uitvaartondernemer Lowie van Gorp steeds weer hoe fijn het is, als voorkeuren vooraf bekend zijn. Hij maakt u deze avond duidelijk wat u vooraf kunt regelen en wat u beter over kunt laten aan uw nabestaanden. Hij laat aan de hand van voorbeelden zien wat er tegenwoordig mogelijk is. Tot slot gaat hij in op feiten en fabels over de wereld van de uitvaart. Het wordt een informatieve en interactieve avond.

Deze informatieavonden worden gehouden op maandag 8 november 2021 in restaurant Bosch en Duin te Udenhout en op dinsdag 16 november 2021 in de theaterzaal van Het Klavier te Kaatsheuvel. De presentatie start om 19.15 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Om een al te grote opkomst te voorkomen, is het aantal plaatsen beperkt. Aanmelden voor één van deze bijeenkomsten is daarom verplicht via de website van DGF Notarissen: www.dgfnotarissen.nl. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden volgens de voorwaarden van “Testen voor Toegang”. Een geldig Corona toegangsbewijs is dus verplicht.

 

Direct aanmelden

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel

T 0416 27 49 62
F 0416 27 82 95
E info@dgfnotarissen.nl
W www.dgfnotarissen.nl
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Webdesign: Janssen.nl reclamebureau + internetbureau