Alles goed geregeld? Een geschenk voor uw naasten

Vanwege de overweldigende belangstelling is inschrijven voor deze informatiebijeenkomst helaas niet meer mogelijk.

 

Informatieavond op dinsdag 21 juni 2022 verzorgd door DGF Notarissen en Van Gorp Uitvaartzorg.

Het levenstestament staat enorm in de belangstelling. Maar waarom? We worden allemaal steeds ouder. Helaas niet zonder lichamelijke of mentale beperkingen. De overheid wil dat we steeds langer voor onszelf blijven zorgen. Onze zelfstandigheid vinden we belangrijk, maar velen krijgen te maken met mentale of lichamelijke beperkingen. Wie regelt dan alles naar uw wensen? Uw medische voorkeuren, uw huis, uw vermogen? Het levenstestament biedt uitkomst.

Op dinsdag 21 juni 2022 wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden met betrekking tot de inhoud van een levenstestament en een ‘gewoon’ testament. Aan de hand van verschillende (familie-)situaties laten notarissen Antoine van Grinsven en Ivar Franken zien welke mogelijkheden er zijn en hoe u onder meer een hoge eigen bijdrage aan een verzorgings- en verpleegtehuis kunt beperken.

Het kenbaar maken van uw wensen ten aanzien van uw levenseinde is voor velen een belangrijk maar lastig onderwerp dat in het levenstestament kan worden opgenomen. Het begint met nadenken over de mogelijkheden en hierover te praten met uw huisarts en uw naasten. Gastspreker Coralie de Ruijter, als huisarts verbonden aan Huisartsenpraktijk ROZET, zal u deze avond hieromtrent nader informeren.

Door nu zaken goed voor te bereiden, helpt u uw naasten. Dit geldt ook voor uw laatste reis, hoewel de meesten van ons het moeilijk vinden om hierover te praten. Toch merkt uitvaartondernemer Lowie van Gorp steeds weer hoe fijn het is, als voorkeuren vooraf bekend zijn. Hij maakt u deze avond duidelijk wat u vooraf kunt regelen en wat u beter over kunt laten aan uw nabestaanden. Hij laat aan de hand van voorbeelden zien wat er tegenwoordig mogelijk is.

Tot slot gaan de sprekers van deze avond in op enkele feiten en fabels over de onderwerpen van deze informatieavond. Het wordt dan ook een informatieve en interactieve avond!

Deze informatieavond wordt gehouden op dinsdag 21 juni 2022 in de theaterzaal van Het Klavier te Kaatsheuvel. De presentatie start om 19.15 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt. Aanmelden voor deze bijeenkomst is daarom verplicht via de website van DGF Notarissen: www.dgfnotarissen.nl

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel

T 0416 27 49 62
F 0416 27 82 95
E info@dgfnotarissen.nl
W www.dgfnotarissen.nl
Openingstijden
 • Maandag
  9.00 - 17.30
 • Dinsdag
  9.00 - 17.30
 • Woensdag
  9.00 - 17.30
 • Donderdag
  9.00 - 17.30
 • Vrijdag
  9.00 - 17.30
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Website door Tundra digital branding & marketing bureau