Een geregistreerd partnerschap aangaan? DGF Notarissen helpt u graag

Woont u in Kaatsheuvel en nabij Drunen, Waalwijk, Loon op Zand, De Moer, Waspik en Tilburg en wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Of bent u van plan om een andere vorm van samen leven aan te gaan, zoals trouwen of samenwonen met uw partner? Het is belangrijk om hier goede afspraken over te maken en deze vast te leggen. Heeft u advies nodig van een notaris over geregistreerd partnerschap en alles wat daar bij komt kijken? Dan kunt u bij DGF Notarissen uit Kaatsheuvel terecht. Ons notariskantoor in Kaatsheuvel heeft jarenlange ervaring op het gebied van alles omtrent samen leven. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we precies weten hoe we u en uw partner verder kunnen helpen wanneer jullie willen gaan trouwen, een geregistreerd partnerschap willen aangaan of samen willen gaan wonen. Kortom, wij helpen u als u samen wil gaan leven. Kunt u wel advies gebruiken op gebied van samen leven? Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over een geregistreerd partnerschap? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een geregistreerd partnerschap aangaan, trouwen of samen leven zijn belangrijke momenten in u leven, waar goede afspraken over gemaakt moeten worden. Wanneer je samen gaat leven is het daarom verstandig om je goed te laten adviseren. DGF Notarissen kan u dit advies geven, hiervoor kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Wij adviseren u over een samenlevingscontract, afspraken over huwelijkse voorwaarden, een testament opstellen of erfenis. Zo weet u wat u vast moet leggen wanneer u samen gaat leven en bent u goed geïnformeerd over de financiële gevolgen van samen leven.

Natuurlijk zijn er meerdere notariskantoren waar u terecht kunt voor een geregistreerd partnerschap. Wanneer u woont in Kaatsheuvel en nabij Drunen, Loon op Zand, Waalwijk, Waspik, De Moer en Tilburg kunt u voor al uw vragen en advies over samen leven terecht bij DGF Notarissen. Wat ons notariskantoor bijzonder maakt is dat we ook alle kennis en kunde in huis hebben om u een echt passend advies te beiden. Het is voor ons van groot belang dat uw beslissing omtrent het aangaan van een geregistreerd partnerschap alle tijd en aandacht krijgen die zij verdienen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en bieden wij een advies op maat aan. Een goed advies waarmee u en uw partner met een goed gevoel kunnen gaan samen leven.

U kunt natuurlijk ook beslissen om niet langer te willen samen leven en te gaan scheiden van uw partner. Ook als u wil gaan scheiden schieten wij te hulp. Wij bieden u een advies en helpen u bij de juridische en financiële gevolgen van uw relatiebreuk.

Als u gaat samen leven, door bijvoorbeeld te trouwen of samen te gaan wonen, doet u er goed aan om een levenstestament op te stellen. In dit testament geeft u aan wie uw erfgenamen zijn en welk deel van uw nalatenschap zij krijgen wanneer u komt te overlijden. Wanneer u nog geen testament heeft laten opstellen, wordt uw nalatenschap verdeeld volgens het wettelijk erfrecht. Met een testament bepaalt u zelf wie uw erfgenamen zijn en wie wat krijgt van uw nalatenschap. U kunt in uw testament bijvoorbeeld de positie van uw partner of kinderen beschermen. Wij helpen u graag met opstellen van uw testament. Maar ook wanneer u al een testament heeft en niet helemaal tevreden bent over de verdeling die u aan heeft gegeven in uw testament, kunnen wij u helpen met het aanpassen van het levenstestament.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Openingstijden
 • Maandag
  9.00 - 17.30
 • Dinsdag
  9.00 - 17.30
 • Woensdag
  9.00 - 17.30
 • Donderdag
  9.00 - 17.30
 • Vrijdag
  9.00 - 17.30
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Website door Tundra digital branding & marketing bureau