Op zoek naar een notaris die u kan helpen met de overdracht van een huis? DGF Notarissen is er voor u

Wanneer u een huis wilt kopen, heeft u voor de overdracht van de woning een notaris nodig. Wanneer u een hypotheek wil afsluiten, wil de bank afspraken met u maken. Deze afspraken liggen vast in de hypotheekakte. DGF Notarissen uit Kaatsheuvel en nabij Drunen, Waalwijk, Loon op Zand, De Moer, Waspik en Tilburg helpt u met deze situatie. Wij zijn de perfecte notaris om u te helpen bij het de overdracht van een huis of het opstellen van een hypotheekakte. We helpen u graag met al uw vragen die het kopen van een huis en of het afsluiten van een hypotheek bij u oproepen. Ons notariskantoor heeft jarenlange ervaring op het gebied overdrachten van woningen of het opstellen van hypotheekaktes. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we precies weten hoe we u verder kunnen helpen wanneer u een huis wil kopen of een hypotheek wil afsluiten. Kunt u wel advies gebruiken op gebied van een huis kopen of een hypotheek afsluiten? Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over hypotheekaktes, overdrachten of leveringsaktes? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek gaat in fases. Allereerst wordt er een hypotheekakte opgesteld. Als DGF Notarissen deze akte opstelt, kijken we naar hoe u dit eigendom heeft verkregen of bestaande hypotheken moeten worden opgezegd of afgelost. Een hypotheek afsluiten is erg belangrijk. Als u bij het kopen van een huis een hypotheek afsluit, wordt er een zekerheidsrecht gevestigd op uw huis en mag de bank uw huis verkopen als u niet betaalt. Daarna vindt de overdracht van het huis plaats, waarbij we een leveringsakte opmaken. Deze akte geeft u als koper van het huis de zekerheid dat het nieuwe huis daadwerkelijk van u is.

Natuurlijk zijn er meerdere notariskantoren waar u terecht kunt voor advies over de overdracht na het kopen van een huis en het opstellen van hypotheekaktes of leveringsaktes. Wanneer u woont in Kaatsheuvel en nabij Drunen, Loon op Zand, Waalwijk, Waspik, De Moer en Tilburg kunt u voor al uw vragen en advies terecht bij DGF Notarissen. Wat ons notariskantoor bijzonder maakt is dat we ook alle kennis en kunde in huis hebben om u een echt passend advies te beiden. Het is voor ons van groot belang dat uw beslissingen over het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek alle tijd en aandacht krijgen die zij verdienen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en bieden wij een advies op maat aan. Een goed advies waarmee u met een goed gevoel een huis kunt kopen of een hypotheek kunt afsluiten.

Door de betrokkenheid van een notaris bij een overdracht van een huis of het opstellen van de hypotheekakte krijgt iedereen wat ze verwachten. Ook wordt de financiële en administratieve afwikkeling van het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek verzorgd. DGF Notarissen begeleidt u stap voor stap bij het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan 0416 27 49 62 of mail ons middels onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief in uw mailbox?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DGF Notarissen
Post Postbus 120
5170 AC Kaatsheuvel
Bezoek Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Openingstijden
 • Maandag
  9.00 - 17.30
 • Dinsdag
  9.00 - 17.30
 • Woensdag
  9.00 - 17.30
 • Donderdag
  9.00 - 17.30
 • Vrijdag
  9.00 - 17.30
DGF Notarissen    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy    |    Zie ook    |    Website door Tundra digital branding & marketing bureau